19.1 C
Alanya
03/10/2023
Haberci Alanya
Bölge HaberleriHaberci AlanyaYaşam

Gazipaşa İmam Hatip Lisesi, Din Görevlileriyle İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirdi

Gazipaşa Şehit Demet Anadolu İmam Hatip Lisesi, din görevlileriyle bir araya gelerek önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Okul müdürü Fikret Yılmaz’ın önderliğinde düzenlenen toplantıya ilçe müftüsü Fahri Başar, Kuran kursu öğretmenleri ve din görevlileri yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda, İmam Hatip okulunun son durumu ve gelecek hedefleri konuşuldu. Okul müdürü Fikret Yılmaz, konuşmasında, öğrencileri teşvik etmek adına köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini ve bu konuda destek beklediklerini belirtti.

Gazipaşa Şehit Demet Anadolu İmam Hatip Lisesi, din eğitimi konusunda önemli bir rol üstlenerek, öğrencilerin geleceğine yön veriyor. Okul yönetimi ve din görevlilerinin bir araya gelerek düzenlediği bu toplantı, eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir gelecek sunmak adına atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABER: Sıtkı ALTUNER

İlgili Haberler

Ticaret Bakanlığı’ndan Karar: Kuaförler Kapatılıyor

Haberci Editör

Toplumsal Bir Travmanın İçerisindeyiz

Haberci Alanya

Konyaaltı Eğitimde Fırsat Eşitliği Yaratıyor

Haberci Alanya

Yorum Yap